Leer in 1 dagdeel te ontspannen in presentatie en gesprek

Trainer: Ed Nissink

Spreken in het openbaar, of een gesprek voeren met onbekenden (klanten) is voor veel mensen een lastig onderwerp. Ook het eerste contact maken via telefoon, schriftelijk of bij de eerste ontmoeting brengt vaak spanning met zich mee.

Vanaf nu volkomen ontspannen en met zelfvertrouwen:

  • in gesprek met anderen komen en blijven
  • spreken in het openbaar (voor je team, een zaal mensen, etc)
  • telefoongesprekken voeren

Een eenvoudige, direct toepasbare oplossing

Met 3 eenvoudige technieken ben je in het vervolg je zenuwen de baas, weet je op tijd te ontspannen en zet je jezelf krachtig en optimaal neer.


Rust, helderheid en overzicht

Je krijgt een methode aangereikt die je helpt om in een paar seconden ontspannen en krachtig te zijn, en elke situatie de baas te kunnen.

Geen buikkrampen, droge mond en zweethanden meer

Dit uit zich vooral in de manier waarop je jezelf presenteert. In plaats van bezwete handen, een droge mond en buikkrampen ervaar je rust, helderheid en overzicht in de situatie. Dat is direct te merken aan je presentatie: je houding straalt positiviteit en kracht uit, je stem klinkt goed en je gesprekspartners of toehoorders reageren daar positief op.

Psychologie, communicatie en aikido

We maken gebruik van moderne psychologische inzichten, communicatie en principes uit Aikido (een oosterse verdedigingskunst). Natuurwetten zoals de zwaartekracht, balans en het vinden van je ‘midden’ ga je krachtig, kalm en met overtuiging spreken en handelen.

Een zeer praktisch gerichte training met bruikbare handvatten. De oefeningen krijg je na de training in een boekje mee naar huis.

Hier heb je de rest van je leven profijt van.